Мъртвопиян сътвори истински екшън в магазин в град Баня, защото не

...
Мъртвопиян сътвори истински екшън в магазин в град Баня, защото не
Коментари Харесай

Пиян мъж спретна луд екшън в Баня

Мъртвопиян сътвори същински екшън в магазин в град Баня, защото не му дали водка. 

Почерпеният мъж почнал да крещи и да наскърбява клиентите в магазина. Крещял: „ Ще ви унищожа, майка ви мръсна, копелета ". Продавачката в магазина се пробвала да успокои пияния, макар, че изпитвала боязън, само че той изглеждал толкоз несъответстващ, че даже не чувал какво му се приказва и траял да наскърбява и демонстрира експанзия, оповестява Марица.

След това напуснал магазина и почнал да се дължи конфликтно с хора, които се намирали извън, като даже не ги допускал да влязат. Уплашената продавачка подала сигнал в полицията.

Междувременно пияният влезнал наново в комерсиалния обект и изискал да си купи водка. Следа отхвърли да му бъде продаден алкохол, почерпеният почнал да хвърля монети и кенчета по клиентите. В магазина имало деца, които почнали да плачат от боязън, клиентите пък се стъписали от боязън до каква степен може да стигне разправията.

Един от клиентите, който бил с дете, изискал да се саморазправи с мъжа, само че магазинерката го предизвестила да не влиза в спор, тъй като към този момент е повикала полиция. Униформените пристигнали и го задържали. Пияният бил изправен пред съда по бързата процедура. Магистратите му наложили санкция в размер на 300 лева по Указа за битка с дребното безчинство. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР